عنوان انگلیسی مقاله: Implementation of Transportation Management Strategies AVENUE for developing countries
عنوان فارسی مقاله: پیاده سازی راهبردهای مدیریت حمل و نقل با استفاده از مدل شبیه سازی اَوِنیو در کشورهای در حال توسعه
دسته: مدیریت
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
الگوهای حمل و نقل شهری هزینههای چشمگیری را هم بر شهرهای کشورهای درحال توسعه و هم در کشورهای توسعه یافته تحمیل میکند. رشد ترافیک اتومبیل منجر به مشکلات جدی تراکم شده که به عنوان تنگنایی برای شهرهای درحال توسعه و بویژه مانعی برای شهرهایی که پتانسیل رشد بالایی دارند، می باشد. بزرگراهها، تحرّک شهرها را افزایش داده گرچه به عنوان چالشی پیش روی سیستم بزرگراههای شهری به منظور برآورده کردن نیازهای روزافزون شهرهای درحال توسعه و غلبه بر تراکم، می باشد. مستقیم ترین روش برای کاهش تراکم از طریق اصلاح زیرساخت ها با افزودن خطوط و پلهای جدید که البته گرانترین راه حل نیز هست، می باشد. راهحلهای دیگری نیز وجود دارد که بر بهبود کارآیی زیرساخت های فعلی تاکید دارد. اصلاحات عملیاتی، مدیریت بهتر تصادفات، اجرای سیستم هوشمند حملونقل، ساماندهی موثر سیستم حمل ونقل عمومی و سایر راهبردهای مدیریت حمل و نقل و بهرهگرفتن از برخی راهبردهای در دسترس، از جمله این راه حلها میباشد. متاسفانه هیچ راه حل کلی و راه علاجی برای این مسائل وجود ندارد و هرموقعیت به طور منحصر به فرد بوده و نیازمند راه حل مدوّن می باشد.
مقدمه
این مقاله موثر بودن سه راهبرد مدیریت ترافیک را ارائه کرده و به بحث خواهد گذاشت. این راهبردها در کاهش تراکم و فراهم کردن مطالعه موردی در زندگی واقعی با استفاده از مدل «اونیو» به عنوان وسیلهای جهت شبیهسازی، موثر و کارآمد هستند. این راهبردها عبارتند از:
•سیستم کنترل سیگنالی ترافیک
•سیستم مدیریت جابجایی
•دریافت عوارض جادهای بهصورت الکترونیکی
مدیریت ترافیک و شبیهسازی
«جعبهابزارکاهش تراکم ترافیک» که سازمان ITE آنرا فراهم کرده است، راهبردهای مختلفی را برای بیشترین بهرهوری از آزادراهها، شاهراها و خیابانهای محلی بهدست میدهد. پیش از پیادهسازی هرگونه راهبرد مدیریت ترافیک، همهی گزینههای محتمل باید مورد ارزیابی قرار گیرند تا بتوان گزینهی مناسب را که پاسخگوی نیازها باشد، انتخاب کرد. و مزیت اصلی استفاده از ابزارهای شبیهسازی در این است که امکان پیشبینی را فراهم میکند. هنگامی که یک مدل خاص آماده شده و برای موقعیت مورد بررسی کالیبره شود آنگاه میتوان اطلاعات لازم را برای تحلیل حالتهای مختلفی بعدی بهدست آورد و میزان موثر بودن آنها را اندازهگیری نمود. جنبهی دیگر شبیهسازی ترافیک، قابلیت انعطاف آن برای ارزیابی چگونگی تبدیل یک پروژه در سطح برنامهای (سطح کلان) به سطح عملیاتی (سطح خرد) است.
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
نوشتن دیدگاه