دانلود پایان نامه در مورد کاربرد میکروارگانیزم‌ها در تهیه مواد لبنی

دانلود پایان نامه در مورد کاربرد میکروارگانیزم‌ها در تهیه مواد لبنی

product-1415727621E200

جزئیات کامل :

عنوان کامل : کاربرد میکروارگانیزم‌ها در تهیه مواد لبنی

تعداد صفحات : 155

دسته : صنایع غذایی

توضیحات

مقدمه:

شیرامولوسیون پیچیده‌ای از پروتئین، چربی، قند و مواد معدنی است. شیرگاو تقریباً 87% آب، 5/3% پروتئین، 5/3% چربی و 5% لاکتوز دارد که البته در صد آب و چربی از شیر یک گاو به شیر گاو دیگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمیر شیر، مزه‌های متفاوتی دارند و به علت داشتن آب کمتر نسبت به شیر، مقاومتشان در برابر عوامل فساد غذایی بیشتر است. تخمیر شیر در شرایط دمایی مناسب صورت می‌گیرد و بسته به نوع مخمر، نوع شیر و شرایط فرایند محصولات متفاوت تولید می‌شود. ارگانیزم‌های عمده‌ای که شیر را به محصولات لبنی فرعی تبدیل می‌کنند، شامل لاکتوبا سیلوس‌ها و استرپتوکوکها هستند. برای دیدن ادامه مطلب کلیک نمایید.

2 نظر

  1. نظرات کاربران:

       manicure در ۱۳۹۶/۰۱/۱۹ - ۱۳:۰۴:۰۴
    Hey there! This post couldn't be written any better! Reading through this post reminds me of my previous
    room mate! He always kept talking about this. I will forward this article to him.
    Pretty sure he will have a good read. Many thanks for sharing!

       joshualearned.blog.fc2.com در ۱۳۹۶/۰۵/۲۶ - ۰۸:۳۱:۰۷
    I like it when individuals come together and share thoughts.
    Great site, stick with it!


    نوشتن دیدگاه

بالا شمارنده 20file.vcp.ir Real PR >