ترجمه مقاله ارزیابی کاستن فلیکر نور به پشتیبانی جبرانسازهای موازی(شنت)
مشخصات جبرانسازی این دستگاهها برحسب شاخصهای شدت فلیکر (Pst) و با استفاده از مدل فلیکرمتریِ توسعه یافته در PSCAD/EMTDC اندازهگیری و بررسی شد. نتایج شبیهسازی نشان میدهد که STATCOM به علت پاسخ سریعتر، قابلیت کاهش فلیکری بالاتری را نسبت به SVC دارا می باشد.
I. مقدمه
سیستم قدرت نوین یک شبکه پیچیده است که تعداد زیادی از تجهیزات الکتریکی را به هم متصل میکند. صنایع سنگینی مثل ذوبآهن که در یک سیستم قدرت به شبکه محلی متصلند مصرف توان بسیار بالایی دارند که میزان مصرفِ توان، با زمان متغیر است. صنایع ذوبآهن دارای بار کوره قوسی است که به شدت غیرخطی است. جریان کشیده شده توسط این نوع بار در طی فرایند ذوب به سرعت تغییر میکند. تغییرات سریع جریان باعث افت ولتاژ در امپدانس سیستم AC شده و در نتیجه در نقاط تزویج مشترک (PCC) ولتاژ نوسانی حاصل میشود. اگر ولتاژ با فرکانس ۰٫۵-۳۵ Hz نوسان کند آنگاه در شدت روشنایی نور الکتریکی تغییراتی بوجود میآید. این تغییر شدت نور الکتریکی را فلیکر (چشمک زدن، سوسوکردن) نور گویند. با اینکه این اتفاق عمدتا در لامپهای التهابی رخ میدهد، اما در برخی مواردِ نادر لامپهای مهتابی (فلورسنت) نیز پدیده فلیکر نور را تجربه میکنند.
توضیحات در مورد مقاله و ترجمه آن
عنوان انگلیسی مقاله: As se s sment of Light Flicker Mitigation using Shunt Compensators
عنوان فارسی مقاله: ارزیابی کاهش فلیکر نور به کمک جبرانسازهای موازی (شنت)
دسته: مهندسی برق
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: ۸
مقاله انگلیسی با ترجمه روان فارسی آماده ی خرید می باشد.
جهت دانلود ترجمه مقاله براورد کاستن فلیکر نور به پشتیبانی جبرانسازهای موازی (شنت) در قسمت بالا بر روی ( دانلود ترجمه مقاله و توضیحات بیشتر ) کلیک نمایید.
نظرات کاربران:
Hello, i believe that i saw you visited my site thus i got
here to go back the desire?.I am trying to in finding things to enhance my web site!I assume its good enough to make use of a few
of your concepts!!
نوشتن دیدگاه