بیماری است که به علت اختلال در متابولیسم کربوهیدراتها، چربیها و پروتئینها ایجاد می شود و با کمبود ترشح یا کارائی انسولین همراه است قند خون (گلوکز) در حالت طبیعی و ناشتا به میزان 11070 میلی گرم در دسی لیتر متغیر است و بعد از صرف غذا افزایش می یابد
بیماری است که به علت اختلال در متابولیسم کربوهیدراتها، چربیها و پروتئینها ایجاد می شود و با کمبود ترشح یا کارائی انسولین همراه است قند خون (گلوکز) در حالت طبیعی و ناشتا به میزان 11070 میلی گرم در دسی لیتر متغیر است و بعد از صرف غذا افزایش می یابد
نوشتن دیدگاه