صدف های دو کپه ای پخته و خام (ترجمه فارسی)

صدف های دو کپه ای پخته و خام (ترجمه فارسی)

صدف های دو کپه ای پخته و خام (ترجمه فارسی)

صدف های دو کپه ای پخته و خام (ترجمه فارسی) دسته: علوم پایه
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 471 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 9

تعداد صفحات انگلیسی 6 صفحه (1650 کلمه) تعداد صفحات ترجمه فارسی 9 صفحه ترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهش مقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایش به همراه ترجمه شکل و جدول هر 250 کلمه 1 صفحه میباشد منظور از 250 کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست زیر قیمت بازار

قیمت فایل فقط 9,000 تومان

خرید

صدف های دو کپه ای پخته و خام (ترجمه فارسی)
نمونه

 پایداری و ثبات صدف دو کفه ای خام دارای پوسته (Mytilus galloprovincialis)، به صورت بسته بندی در هوای معین با غلظت بالای دی اکسیدکربن در مخلوط گاز، افزایش می یابد (کاگلاک و همکاران، 2008؛ گولاس، 2008؛ گولاس و همکاران، 2005). این نویسندگان، ماندگاری گوشت صدف دو کفه ای انبارشده در شرایط یخچالی (2-4 درجه سانتی گراد) در هوا،  VP و MAP  را مقایسه نمودند. بر اساس ارزیابی مزه و طعم، گولاس و همکاران (2005) یک دوره قابل فروش 14-15 روزه با 80% دی اکسیدکربن، 11-12 روزه با 40-50% دی اکسیدکربن، 10-11 روزه برای VP و 8-9 روزه برای تیمار شاهد را در هوای آزاد بررسی و نتیجه گرفتند که MAP، مدت زمان نگهداری  محصولات را تا 5 روز در مقایسه با نمونه های بسته بندی شده در هوا، افزایش داد. علاوه بر این، کاگلاک و همکاران (2008) و گولاس (2008)، مدت زمان برای نگهداری طولانی تر با MAP را نسبت به VP برای گوشت صدف دو کفه ای تازه گزارش نمودند.

  1. هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...

    نوشتن دیدگاه

بالا شمارنده 20file.vcp.ir Real PR >