عناصر اساسی موثر بر پاکیزگی و ضدعفونی واحدصنعتی مواد غذایی (ترجمه فارسی)

عناصر اساسی موثر بر پاکیزگی و ضدعفونی واحدصنعتی مواد غذایی (ترجمه فارسی)

عناصر اساسی موثر بر پاکیزگی و ضدعفونی واحدصنعتی مواد غذایی (ترجمه فارسی)

عناصر اساسی موثر بر پاکیزگی و ضدعفونی واحدصنعتی مواد غذایی (ترجمه فارسی) دسته: علوم پایه
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 696 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 15

تعداد صفحات انگلیسی 13 صفحه (3316 کلمه) تعداد صفحات ترجمه فارسی 15 صفحه ترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهش مقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایش به همراه ترجمه شکل و جدول هر 250 کلمه 1 صفحه میباشد منظور از 250 کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست زیر قیمت بازار

قیمت فایل فقط 12,000 تومان

خرید

عناصر اساسی موثر بر پاکیزگی و ضدعفونی واحدصنعتی مواد غذایی (ترجمه فارسی)
نمونه ترجمه

این یک راز نیست وقتی عناصر اساسی مراعات اصول بهداشتی در محیطهای تولید مواد غذایی به طور مداوم، حتی برحسب عادت، با گذشت زمان اعمال شده، و همه برنامه های ایمنی شرکتهای موادغذایی بهبود یافته است. پاک کردن امکانات و تجهیزات در ابتدای هر روند تولیدی، بهترین اطمینان را ایجاد می کند که خطرات بالقوه ایمنی غذا کم شده و یا خطرات با هر بار تغییر در شروع و در سراسر چرخه تولید حذف شود.
کلید برای مراعات اصول بهداشتی با ارائه آموزش پایه کارکنان کارخانه، ممکن است خارج از حیطه پرسنل وزارت بهداشت باشد. آن برای حمایت از وظایف برای درک مراعات اصول بهداشتی موثر –به عنوان مثال، پیاده سازی به موقع پرسنل تاسیسات، پاک سازی بخش تولید در پایان کار و بازرسی کیفیت از تمام اثربخشی بهداشتی - برای پرورش درک بهتر و در نتیجه، پایبندی شرکت به پروتکلهای بهداشتی مناسب برای نیازهای عملیاتی و ایمنی مواد غذایی در هر کارخانه ضروری است.

برچسب ها : عناصر اساسی موثر بر پاکیزگی و ضدعفونی واحدصنعتی مواد غذایی (ترجمه فارسی) , عناصر اساسی موثر بر پاکیزگی و ضدعفونی واحدصنعتی مواد غذایی

  1. هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...

    نوشتن دیدگاه

بالا شمارنده 20file.vcp.ir Real PR >