دانلود ترجمه مقاله نقش سیتوکینین و اکسین در شکل دهی معماری ریشه

دانلود ترجمه مقاله نقش سیتوکینین و اکسین در شکل دهی معماری ریشه
عنوان انگلیسی مقاله: Role of Cytokinin and Auxin in Shaping Root Architecture: Regulating Vascular Differentiation, Lateral Root Initiation, Root Apical Dominance and Root Gravitropism
عنوان فارسی مقاله: نقش سیتوکینین و اکسین در شکل دهی معماری ریشه: تنظیم تفکیک آوندی، آغاز ریشۀ جانبی، چیرگی رأسی ریشه و جاذبه گرایی ریشه.
دسته: زیست شناسی

فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 20
جهت دانلود رایگان نسخه انگلیسی این مقاله اینجا کلیک نمایید
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
چالش عمده ایی که بیولوژیست ها در رابطه با رشد ونمو گیاه با آن مواجه اند به درک مکانیسم های بر می گردد که رشد و نمو کلی سیستم های پیچیده را کنترل می کنند. مطالعۀ حاضر بر مکانسم هایی متمرکز است که تفکیک، رشد و معماری سیستم های ریشه را شکل میدهند. نقش نشانۀ رشۀاصلی  یعنی سیتوکینن (CK) به همراه نقش نشانۀ شاخه یعنی اکسین( ایندول-3- استیک اسید، IAA) و واکنش آنها تجزیه و تحلیل خواهد شد (Coenen و Lomax 1997، Bangerth و دیگران 2000؛ Nordstro¨m و دیگران 2004؛ Woodward و Bartel 2005). ستوکینن ها مولکول های نشانه دهی هورمونی هستند که نقش اساسی در تنظیم سیتوکینن ها، رشد و نمو در گیاهان ایفا می کنند. در یک گیاه دست نخورده، سلول های زندۀ ریشه و شاخه هر دو قادرند CKها و همچنین هورمون های نشانه دهی اکسین را تولید کنند(Miyawaki و دیگران 2004، Nordstro¨m و دیگران، 2004؛ Aloniو دیگران 2005؛ Tanaka و دیگران 2005). بااینحال،  با وجود اینکه  CK و IAA هر دو در ریشه و شاخه تولید می شوند (Nordstro¨m و دیگران 2004، Ljungو دیگران 2005) اما تولید این نشانه های هورمونی عمده به صورت تصادفی رخ نمی دهد. بلکه توسط مکان سلولهای سنتز کننده در بدنۀ گیاه و مرحلۀ نموی آنها تنظیم میشود و تحت تأثیر شرایط محیطی می باشد. اندام های جوان شاخه ، جایگا های اصلی تولید IAA هستند (Aloni و دیگران 2003،2006)، در حالی که نوک های ریشه جایگاه اصلی سنتز CKهستند ( Aloniودیگران 2004،2006).
نشانه ها از جایگاه های تولید هورمون از طریق مسیرهای ساختاری خاص و توسط مکانیسم های مختلف حرکت می کنند تا تفکیک و نمو گیاه را تنظیم کنند (Aloni 2004، Aloni و دیگران 2005). عدم بیان ایزوپنتنیل ترانس فراز (IPT ) در مریستم های رأسی شاخه(Miyawaki و دیگران 2004) با نبود CK آزاد در مریستم های رأسی شاخۀ جوانه های 3 روزۀ آرابیدوپسیس تالیانا (Aloni و دیگران 2004) همخوانی سازگاری داشت و نبود آن در جوانه های جانبی گیاهان مسن تر که تحت شرایط تقریبا بدون تعرق رشد یافته بودند (Aloni و دیگران 2005) نشان می دهد که جوانه های رأسی شاخه ، ظاهرا جایگاه اصلی سنتز CK نیستند (شکل 1).

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
  1. هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...

    نوشتن دیدگاه

بالا شمارنده 20file.vcp.ir Real PR >