دانلود ترجمه مقاله تولید ماست کم چرب با میوه به آب پز شده و دریافت رایگان مقاله انگلیسی

دانلود ترجمه مقاله تولید ماست کم چرب با میوه به آب پز شده و دریافت رایگان مقاله انگلیسی
برای دریافت رایگان نسخه انگلیسی این مقاله اینجا کلیک کنید.

جهت دانلود ترجمه این مقاله به قسمت پایین اقدام فرمایید.
عنوان فارسی مقاله: تولید ماست کم چرب با میوه به آب پز شده.
عنوان انگلیسی مقاله: Production of low-fat yogurt with quince (Cydonia oblonga Mill.) scalding water
دسته: صنایع غذایی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 15
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
عصاره آب پز شده ی به، از نقطه نظر ترکیبات فنلیک و فلاونوئیدها، بسیار غنی است که خواص آنتی اکسیدانی جالبی ارائه می نماید و همچنین حاوی اسیدهای  آلی و قندها می باشد. هدف از این مطالعه، ارزیابی استفاده مستقیم از عصاره آب پز شده ی به ، برای تولید ماست کم چرب است.علاوه بر این، این عصاره باعث بروز تغییر  رنگ ماست و کاهش حساسیت  میشود . عصاره آب به، اثر بازدارنده ای در برابر باکتری های اسید لاکتیک دارد که، احتمالا به علت مقادیر زیاد پلی فنول میباشد. در نتیجه، ماست غنی شده با آب عصاره به، دارای PH  بالاتر و مقدار اسید لاکتیک کمتری در مقایسه با دیگر ماست ها میباشد. این تغییرات در خواص رئولوژیکی و بافتی آنها منعکس شده است:  ماست های نرم با تغییر شکل بالا و رفتار الاستیک پایین و ویسکوزیته (چسبناکی) همراه هستند. پژوهش های آینده علاوه بر عصاره آب به در غذاهای دیگر، به مطالعه خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی آنها میپردازد.
کلید.اژه: میوه به، آب پز شده، ماست، محصول فرعی، فعالیت آنتی اکسیدان
مقدمه:
فاضلاب می تواند از مراحل مختلفی در صنایع غذایی مانند فرایند تمیز کردن و مرحله سفید کردن میوه یا سبزیجات ایجاد شود، یا به عنوان یک محصول ثانویه نظیر فیبر موجود در رژیم غذایی ، فرآوری شود. امکان تولید فاضلاب از صنایع غذایی انسانی به ارتقای روند اقتصادی و فرآوری غذایی کمک میکند. میوه به بدلیل سختی فرآیند تخمیر، تلخی و گسی ، خیلی تازه بنظر نمیرسد. اما هنگامی که رسیده میشود، برای تولید مارمالاد ، مربا ، ژله و کیک بکار میرود. Eodriquez Guisado و همکارانش در سال (2009) مقدار متوسطی برای خصوصیات شیمیایی پنج میوه جمع آوری شده در جنوب شرقی اسپانیا تعیین کردند که نشان دهنده میزان آب بالا ( 76.72 g/100 گرم ) ، فیبر خام بالا ( 5.33 g/100 گرم ) ، و مقدار کمی چربی    ( 1.95 g/100 گرم ) است . میوه به  (مانند سیب و گلابی ) متعلق به خانواده Roseaceae میباشد و خواص مفید خوب و تثبیت شده ای برای سلامت انسان ها دارد.

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
کلید: سبزیجات ، میوه به ، درمورد آب پز شده ، ترجمه مقاله صنایع غذایی دربارهماست ، مقاله درمورد محصول فرعی ،  فعالیت آنتی اکسیدان ، مقاله درمورد رشته صنایع غذایی ، چربی ، اسیدهای  آلی و قندها ،

3 نظر

  1. نظرات کاربران:

       manicure در ۱۳۹۶/۰۱/۱۹ - ۱۵:۱۴:۰۱
    Hello Dear, are you in fact visiting this web page on a regular basis, if so after that you will without
    doubt take good experience.

       http://aspiringpowder598.jimdo.com/ در ۱۳۹۶/۰۲/۱۷ - ۰۲:۵۵:۳۰
    Hello my friend! I want to say that this article is amazing, nice written and come with
    approximately all important infos. I'd like to look more posts like this.

       What do eccentric heel drops do? در ۱۳۹۶/۰۵/۲۵ - ۱۵:۵۴:۲۹
    I am in fact grateful to the holder of this site who has shared
    this wonderful article at at this place.


    نوشتن دیدگاه

بالا شمارنده 20file.vcp.ir Real PR >