برای دریافت رایگان نسخه انگلیسی این مقاله اینجا کلیک کنید.
جهت دانلود ترجمه این مقاله کلیک یا به قسمت زیر مراجعه فرمایید.
عنوان انگلیسی مقاله: Enzymes in jasmonate biosynthesis – Structure, function, regulation
عنوان فارسی مقاله: آنزیم های بیوسنتز جاسمونات- ساختار، عملکرد، تنظیم.
دسته: زیست شناسی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 10
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
ژاسموناتها ، یک رده رو به رشد از مولکولهای علامت دهنده مشتق شده از چربی با عملکردهای مختلفی اعم از آغاز واکنش های تنشی زنده و غیر زنده به تنظیم رشد و توسعه گیاه می باشند. بیوسنتز ژاسموناتها ،از اسید های چرب اشباع نشده ای در غشای کلروپلاست منشا میگیرد. در اولین واکنش مولکولی کاتالیز شده ی ایپوکسیژناز، اکسیژن به منظور عملکرد مشتقات هیدروپروکسی وارد میشود. این هیدروپروکسید های اسید چرب، توسط سنتز آلن اکسید و آلن اکسید سیکلاز به اسید اکسوفیتودینوییک 12 (OPDA) و دینور OPDA (حد واسط های چرخه مسیر) تبدیل میشود. در مرحله بعدی، مشخصه ساختار حلقوی سیکلوپنتان ژاسموناتها توسط OPDA ردوکتاز تاسیس میگردد. تا همین اواخر، اسید ژاسمونیک به عنوان محصول نهایی از مسیر و به عنوان هورمون فعال زیستی بررسی شده است. این مسئله کاملا واضح است، با این حال، فعالیت بیولوژیکی برای تغییر بین متابولیسم های متفاوت اسید ژاسمونیک گسترش میابد و بخوبی فرایند بیوسنتز ترکیب میشود. همچنین روشن است که اسیدهای چرب اکسیژن دار برای انواع گسترده ای از ترکیبات فعال زیستی از جمله، ژاسمونات ها، افزایش میابند اما فقط محدود به این نیست.بررسی های اخیر در ساختار، عملکرد و تنظیم آنزیم های دخیل در بیوسنتز ژاسمونات، کمک به توضیح چگونگی تولید این تنوع می کند در حالی که ویژگی حفظ میشود.
کلیدواژه: سیکلاز اکسید الن، سنتز اکسید الن، ساختار بلور، CYP74، بیوسنتز جاسمونات، اکسی لیپین، آنزیم کاهنده اکسوفیتودنوات، اختصاصی بودن زیرلایه
جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید
نظرات کاربران:
It's impressive that you are getting ideas from this paragraph as well as from our discussion made here.
Right here is the right website for anyone who really wants to find
out about this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I personally would want to?HaHa).
You certainly put a new spin on a topic which has been discussed for decades.
Great stuff, just wonderful!
نوشتن دیدگاه