دانلود پایان نامه بازیافت دی اتانول آمین از پساب های صنعتی

دانلود پایان نامه بازیافت دی اتانول آمین از پساب های صنعتی

عنوان کامل :

بازیافت دی اتانول آمین از پساب های صنعتی

تعداد صفحات :

100

دسته :

شیمی

چکیده :
یک مطالعه دربارة فرآیند تقطیر چند مرحله ای برای بازیافت DEA از محلولهای آلوده ارائه گردیده است. این قبیل محلولها مشکلات جدی را در کارخانجات گاز و پالایشگاههای نفتی بوجود آورده اند . بدلیل فراریت بعضی از اجزاء تشکیل دهنده شان نمی توانند به آاسانی خالص شوند. این فرآیند جدید از هگزادکان به عنوان مایع حامل بی‌اثر برای حصول اطمینان از توزیع مناسب مایع در ستون تقطیر ، به منظور جلوگیری از آلودگی و سهولت تفکیک اجزاء غیرفرار استفاده می کند. در این پروژه فرایند با داده های تعادل فازی نوین بین مخلوط دی اتانول آمین، بی(هیدروکسی اتیل) پیپرازین، تری(هیدروکسی اتیل) اتیلن دی آمین، آب و هگزادکان توضیح داده شده است. خصوصیات فیزیکی طراحی شدة ماده حامل بی اثر مورد بحث قرار می گیرد و رهنمودهایی جهت انتخاب آن ارائه گردیده اند. از مدل ضریب فعالیت دو مایع غیر تصادفی به طور موفقیت آمیز جهت نمایش یا ارائه داده های تعادلی استفاده می شود. فرآیند تقطیر برای عمل خلوص سازی محلول‌های آمین آلوده شده، توصیف شده است. فرآیند تقطیر چند مرحله‌ای و مایع حامل بی اثر(هگزادکان) استفاده می شود. از ستون تقطیر با قطر داخلی 50 پیشنهاد شده با شبیه سازاسپن(ASPEN) را تائید کند و از خصوصیات فیزیکی مایع حامل بی اثر ارائه شده در فصل دوم استفاده می کند . بعنوان مثال، برای تفکیک ناخالصی های محلول دی اتانول آمین فاسد شده تحت شرایط خلاء راندمان خوبی به دست آمده بود. نتایج با تقطیر تک مرحله ای مرسوم برابر هستند.


جهت دانلود پایان نامه بازیافت دی اتانول آمین از پساب های صنعتی اینجا کلیک نمایید

منبع

1 نظر

  1. نظرات کاربران:

       How do you get Achilles tendonitis? در ۱۳۹۶/۰۵/۲۵ - ۱۱:۳۷:۴۳
    Just wish to say your article is as amazing. The clarity to your submit is just spectacular
    and i could think you're knowledgeable in this subject.
    Fine with your permission allow me to grab your feed to stay updated with drawing close
    post. Thanks a million and please carry on the rewarding work.


    نوشتن دیدگاه

بالا شمارنده 20file.vcp.ir Real PR >