در طی این قرون تربیتبدنی و ورزش دوران فترت خود را میگذرانید. چرا که عالیترین مقام شخصیت اجتماعی را کسانی داشتند که در رشتة الهیات تحصیل میکردند، و این به ظاهر روحانیون، با تمام قدرت سعی میکردند که پرورش جسم متروک شود.
در این قرون تربیتبدنی و ورزش کمترین سهم را از دانش و علوم مختلف برد و به طور کلی از برنامه انسانها کنار ماند.
250 اسلاید-powerpoin-ppt
علیرغم همه این تفکرات ناصحیح به نام دین، ورزش و تربیتبدنی جایگاه خاصی برای طبقات ثروتمند داشته و ورزش و تفریح جزء لاینفکی از زندگی آنان را تشکیل میدادهاست. ورزشهای مفرحی چون شنا کردن، سرسره خوردن، اسب دوانی، تمرین با تیر و کمان، کشتیگیری، مشتزنی، تنیس و فوتبال در بین آنان رواج داشت.
سر توماس الیوت که در قرن 16 میزیست، دربارة تربیتبدنی و ورزش در کتاب خود مینویسد: شخصیت هر فردی منوط به میزان توجهی است که در ورزش مصروف مینماید. ورزش بدن را قوی و ورزشکار را زرنگ و با استقامت تربیت مینماید، جوانهای ورزیده در حین جنگ و در مواجهه با خطر درمانده و حیران نمیمانند.
از دیگر اندیشمندان این دوران، میتوان از ملکاستر نام برد که عقیده داشت نباید تربیت جسم را به یک نفر و تربیت روح را به دست دیگری سپرد، چرا که در این صورت تمام تلاش بر روی تربیت روحی متمرکز میشود و تربیتبدنی به کلی فراموش میشود. بصیرت و احاطة حقیقی معلمین و مربیان کودکان وقتی سنجیده میشود که قضاوت خود را در انتخاب نوع ورزش برای افراد مختلف به کار برند. (ادامه متن)
نظرات کاربران:
I've read several just right stuff here. Definitely value bookmarking for revisiting.
I wonder how so much attempt you place to create
such a wonderful informative website.
This paragraph is actually a pleasant one it helps new internet users, who are wishing in favor
of blogging.
I would like to thank you for the efforts you've put in writing this
website. I'm hoping to check out the same high-grade content by you in the future as well.
In fact, your creative writing abilities has inspired me to get my
very own blog now ;)
نوشتن دیدگاه