ترجمه مقاله مشخصات خطر تغذیه ای در یک جمعیت بیمارستانی تحت نظارت دانشگاه در ۲۰ صفحه فارسی ورد قابل ویرایش با فرمت doc به همراه اصل مقاله انگلیسی
عنوان فارسی :
مشخصات خطر تغذیه ای در یک جمعیت بیمارستانی تحت نظارت دانشگاه
عنوان انگلیسی :
Nutritional risk profile in a university hospital population
تعداد صفحات فارسی : ۲۰ صفحه ورد قابل ویرایش
سطح ترجمه : متوسط
شناسه کالا : brss
دانلود رایگان مقاله انگلیسی : http://ofmas.ir/dlpaper/brss.pdf
دانلود ترجمه فارسی مقاله : بلافاصله پس از پرداخت آنلاین ۱۶ هزار و ۵۰۰ تومان قادر به دانلود خواهید بود .
بخشی از ترجمه :
چکیده
مقدمه:
شیوع خطر تغذیه بر اساس عوامل متعدد و متفاوت می باشد . ما با هدف تعیین مشخصات خطر تغذیه ای در یک جمعیت بزرگ بیمارستان نروژی. به طور خاص سن ، رده بیماری ها و بخش های بیمارستانی را درنظر گرفتیم .
مواد و روش ها: بررسی های تغذیه ای به طور معمول در بیمارستان دانشگاه Haukeland، نروژ انجام شده است. در طول هشت نظرسنجی در ۲۰۰۸-۲۰۰۹ ، ۳۲۷۹ نفر با توجه به تغذیه ابزار غربالگری خطر (NRS ۲۰۰۲) طبقه بندی شدند.
نتایج: در این مطالعه خطر تغذیه ای ۲۹٪ بوده است . بالاترین مورد در بیماران مبتلا به عفونت (۵۱٪) ، سرطان (۴۴٪) و بیماری های ریوی (۴۲٪) و در گروه های مراقبت های ویژه (۷۴٪)، سرطان (۴۹٪) و ریه (۴۳٪) بوده است . علاوه بر این، خطر تغذیه ای در ۴۰٪ از بیماران با سن مشخص شد ۸۰ سال در مقایسه با ۲۱٪ از سن ۴۰ سال و ۳۵ درصد از بیماران مبتلا به پذیرش اورژانس در مقایسه با ۱۹٪ با بستری های انتخابی بوده اند . موارد مربوط به اجزای ابزار، خطر تغذیه ای در بیماران مبتلا به کم BMI ۲۰.۵ کیلوگرم / m۲) ۹۵٪) و / یا ابتلایی بالا (> ۷ تشخیص) (۴۵٪) شایعتر می باشد . با این حال آن نیز در بیماران مبتلا به BMI ۲: ۲۵ کیلوگرم / M۲ (۱۲٪ و در افراد با کمتر از ۷ تشخیص (۲۶٪) داده می شود .
نتیجه گیری: خطر تغذیه ای در بیماران با سن بالا، BMI پایین، cornerbidity شایع تر بود، و با عفونت ها، سرطان یا بیماری های ریوی و بیماران که به خانه های سالمندان مرخص شدند. با این حال، بیشترین تعداد افراد در معرض خطر تغذیه ۳MI در محدوده نرمال قرار گرفتند و یا اضافه وزن داشتند، ۶۰-۸۰ سال سن داشتند و در گروه های پزشکی عمومی و یا عمل جراحی پیدا شد. نکته مهم، بیماران جوانتر و بیماران دچار اضافه وزن نیز تحت تاثیر قرار گرفتند . بنابراین، غربالگری خطر تغذیه ای باید در کل جمعیت بیمار به منظور شناسایی، در این گروه متفاوت از بیماران انجام بود: افراد در معرض خطر تغذیه ای قرار می گیرند .
Abstract
Background & aims
The prevalence of nutritional risk varies according to several factors. We aimed to determine the nutritional risk profile in a large Norwegian hospital population, specifically by age, disease category and hospital department.
Methods
Nutritional surveys are performed routinely at Haukeland University Hospital, Norway. During eight surveys in ۲۰۰۸–۲۰۰۹, ۳۲۷۹ patients were categorized according to the Nutritional Risk Screening tool (NRS ۲۰۰۲).
Results
The overall prevalence of nutritional risk was ۲۹%, highest in patients with infections (۵۱%), cancer (۴۴%) and pulmonary diseases (۴۲%), and in the departments of intensive care (۷۴%), oncology (۴۹%) and pulmonology (۴۳%). Further, nutritional risk was identified in ۴۰% of patients aged ≥۸۰ years compared to ۲۱% of age <۴۰ years and ۳۵% of patients with emergency admissions compared to ۱۹% with elective admissions. Related to the tool components, nutritional risk was most common in patients with low BMI (<۲۰.۵ kg/m۲) (۹۵%) and/or high comorbidity (>۷ diagnoses) (۴۵%). However it was also high in patients with BMI ≥۲۵ kg/m۲ (۱۲%) and in those with fewer than ۷ diagnoses (۲۶%).
Conclusions
Nutritional risk was most common among patients with high age, low BMI, more comorbidity, and with infections, cancer or pulmonary diseases, and patients who were discharged to nursing homes. However, the highest number of patients at nutritional risk had BMI in the normal or overweight range, were ۶۰–۸۰ years old, and were found in departments of general medicine or surgery. Importantly, younger patients and overweight patients were also affected. Thus, nutritional risk screening should be performed in the total patient population in order to identify, within this heterogeneous group of patients, those at nutritional risk.
قیمت : ۱۶,۵۰۰ تومان
بلافاصله پس از پرداخت آنلاین قادر به دانلود خواهید بود و لینک دانلود نیز به ایمیل شما ارسال خواهد شد .
X
نوشتن دیدگاه