پاورپوینت نظریه شخصیت هنری موری
دسته: روان شناسی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: pptx
حجم فایل: 1683 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 36
پاورپوینت نظریه شخصیت هنری موری شامل 36 اسلاید است و برای دانشجویان روانشناسی کاربرد دارد
قیمت فایل فقط 8,900 تومان
پاورپوینت نظریه شخصیت هنری موری
پاورپوینت نظریه شخصیت هنری موری شامل 36 اسلاید است که با پاورپوینت 2016 طراحی شده است وقابل ویرایش می باشد . این پاورپوینت برای دانشجویان روانشناسی کاربرد دارد. در ادامه ابتدا بخشی از متن این پاورپوینت را برای شما آورده ایم ، سپس فهرست مطالب و در انتها تصویری از پیش نمایش اسلایدهای این پاورپوینت را برای شما قرار داده ایم تا بتوانید جزئیات آن را مشاهده کنید و در صورت تمایل در ادامه مطلب آن را دانلود نمایید .
زندگینامه:
هنری مورای به انگلیسی: Henry Murray متولد ۱۸۹۳ میلادی یکی از روان شناسان آمریکایی است. مورای هم مانند آلپورت مطالعه شخصیت را در یک موقعیت دانشگاهی انجام داد تا در موقعیت بالینی. هر چند او به روانکاوی پرداخت، آن را برای درمان بیماران بکار نبست، زیرا ترجیح میداد که شخصیت انسان را از طریق مطالعه گسترده افراد بهنجار بررسی کند.
دوره کودکی موری با طرد شدن از سوی مادر سطح بالای حساسیت نسبت به درد و رنج دیگران، و گونهای از جبران نارسایی به شیوه آدلری برای دو نقص-لکنت زبان و ناتوانی در ورزش-مشخص شده است.
او پس از فارغالتحصیل شدن از دانشکده پزشکی دانشگاه کلمبیا، وارد رشته جراحی شد، در بیوشیمی پژوهش کرد، واز دانشگاه کمبریج در رشته بیوشیمی درجه دکترا گرفت، که مطمئناً یکی از راههای پیرامونی ورود به حرفه روانشناسی است. پس از گذراندن سه هفته با یونگ که ظاهراً برایش روشنگر بود و گذراندن یک شب فراموش نشدنی با فروید و دخترش آنا، موری مطالعاتش دربارهٔ شخصیت را در کلینیک روانشناسی هاروارد آغاز کرد.
اصول اساسی نظریه موری در شخصیت
نظام شخصیتشناسی موری برپایه نظریه فروید ساخته شده است. موری، مطالعه شخصیت را در یک موقعیت دانشگاهی انجام داد تا در موقعیتی بالینی. هرچند او به روانکاوی پرداخت اما آن را برای درمان بیماران بهکار نبست. زیرا ترجیح میداد که شخصیت انسان را از طریق مطالعه گسترده افراد بهنجار بررسی کند.
موری، تصریح میکرد که نظریه شخصیتشناسی او نظریهای موقتی و آزمایشی است. به عقیده وی، شخصیتشناسی، پیچیدهتر و جوانتر از آن است که در مرحله کنونی فهم ما از شخصیت بتوان آن را نهایی دانست. او کارهای نظری و تجربی خود را آمادگیهایی برای برپا کردن داربست یک نظام جامع میخواند. با وجود این او برای برپا کردن نظام نظریه خود، اصول پایه معینی را ضروری میدانست.
عکس زیر مربوط به این پاورپوینت
نوشتن دیدگاه