ترجمه مقاله isi عمران گرایش مدیریت ساخت
این فایل حاوی مقاله انگلیسی به همراه ترجمه کامل آن می باشد. چکیده در زیر آمده است
داوری یا حکمیت در کویت :
بررسی شیوه های کنونی و پیشنهاداتی
برای پیشرفت و توسعه
چکیده
در صنعت ساخت و ساز ، مشاجرات حتمی هستند . نزاع های قرارداد که از اسناد مشاجره انگیز قرارداد ، تغییرات در حوزه اصلی کار یا نقص قرارداد ناشی می شوند . داوری یک روش حل و فصل دیگر است که در ساخت و سازهای بین المللی به خاطر صرفه جویی در وقت و پول و جلوگیری از دعوی قضایی تحت قوانین خارجی اتخاذ می شود . مقاطعه کاران و سرمایه گذران غربی از واردشدن به قراردادها با مالکان خاوران میانه و سازمان های دولتی واهمه دارند ، مخصوصاً وقتی که از کاربرد قوانین ملی داخلی و حوزه قضایی قید می شوند . علاوه بر این ، سؤالات در مورد حقوق مقاطعه کاران خارجی و اعتبار مشروط قراردادی خاص برای حل و فصل مشاجره در دادگاه های محلی و توانایی آن ها در استفاده از داوری برای حل و فصل مشاجرات صحبت به عمل می آید .
این مقاله مفهوم داوری را به عنوان یک روش حل و فصل مشاجره و کاربرد آن را در صنعت ساخت و ساز ویت مورد بررسی قرار می دهد . این مقاله بر قانون داوری کویت تمرکز دارد و روال های فعلی را تحت این قانون مورد بررسی قرار می دهد و یک نظام داوری قطعی را برای دولت کویت توصیه می کند . داده ها نشان می دهند که استفاده از دعوای قضایی برای حل و فصل پرونده ها خیلی فراتر از حد داوری است .
تعداد متوسط مشاجرات حل و فصل شد ، سالانه که از داوری قضایی استفاده می کنند 5/4 است ، که بیشتر از 39% همه پرونده های حل و فصل شده با استفاده از داوری داخلی و دعاوی قضایی برای سالهای 2006 تا 2011 نمی شود . تعداد متوسط مشاجرات حل و فصل شده با استفاده از داوری بین المللی که یک طرف آن کویت باشد 6 مورد است ، که نشانگر 1% داوری بین المللی از دعاوی قضایی است که بیشتر از 55/0 % برای سالهای 2006 تا 2011 نمی شود . تعداد متوسطمشاجرات حل و فصل شده با استفاده از داوری بین المللی با همه طرفین از کویت 33/5 است که نشان دهنده درصدی از داوری بین المللی برای دعاوی است که بیشتر از 46/0% برای سال های 2006 تا 2011 نمی شود . تعداد متوسط مشاجرات حل و فصل شده با استفاده از دعاوی 67/156 و 1 برای سالهای 2006 تا 2011 است .
زمان مورد نیاز برای حل مشاجره با استفاده از دعاوی قضایی بطور متوسط 5/5 سال بود ؛ اما ، میانگین زمانی مورد نیاز برای حل مشاجرات با استفاده از داوری قضایی 84/8 ماه بود . میانگین زمان مورد نیاز برای حل یک کشمکش 3 تا 6 ماه است . اکثر پرونده های کویتی با استفاده از دعاوی قضایی حل و فصل می شوند . آمار بدست آمده برای این تحقیق نشان می دهند که استفاده محدودساز داوری داخلی و بین المللی در مقایسه با دعاوی قضایی شده است که نشان می دهد که نیاز به توسعه قانونگذاری فعلی و شیوه های مربوط به داوری در کویت است .
1396/03/13 داوری بین المللی , داوری در کویت , ادعاها , داوری در خاور میانه , داوری قضایی
لینک محصول
http://archkala.zepo.ir/post/83368
نوشتن دیدگاه