مخازن گونه های لیستریا در سه اقلیم زیستی
دسته: علوم پایه
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 933 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 22
سال انتشار 2014 تعداد صفحات انگلیسی 10 صفحه (5610 کلمه) تعداد صفحات ترجمه فارسی 22 صفحه ترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهش مقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایش به همراه ترجمه شکل و جدول هر 250 کلمه 1 صفحه میباشد منظور از 250 کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست زیر قیمت بازار
قیمت فایل فقط 15,000 تومان
مخازن گونه های لیستریا در سه اقلیم زیستی
مشخص شده که، آب و خاک، آشیانه های[1] اکولوژیکی محوری[2] برای انتقال باکتری لیستریا مونوسیتوژنز به درون گیاه، حیوانات و زنجیره غذایی می باشد. در مطالعه پیش رو، 467 نمونه خاکی و 68 نمونه آبی، از 12 مکان مختلف زمین شناختی[3] و زیست محیطی در اتریش از سال 2007 تا سال 2009 جمع اوری شده است. لیستریا در 30٪ خاک ها و 26٪ از نمونه های آبی مورد بررسی و جمع آوری شد.
به طور کلی، گونه غالب در نمونه های خاک و آب لیستریا seeligeri ، L. innocua، و L. ivanovii می باشد. لیستریا مونوسیتوژنز، بیماریزای[4] انسان و حیوان، به طور انحصاری از 6٪ نمونه خاک در مناطق A (منطقه کوهستانی[5]) و B (علفزار[6]) جدا شده است. اولویتهای زیست محیطی مجزا برای L. seeligeri و L. ivanovii که اغلب از مناطق حیات وحش C (دریاچه Neusiedl) و از مکانهایی در نزدیک محل زندگی نشخوارکنندگان وحشی و اهلی (منطقه A) جدا شد. L. monocytogenes به صورت عالی تشخیص داه شد و نرخ مقاومت به آنتی بیوتیک در مناطق A و B را می توان با نزدیکی به زمین های کشاورزی و زیستی شهری مرتبط دانست. نوع توالی چندکانونی لیستریا مونوسیتوژنز این مدارک را اثبات می کند که نوع توالی 37 (ST37، ST91، ST101 و ST517 ) بارها از مناطق A و B، جداسازی شده است. لیستریا مونوسیتوژنز گونه عالی تشخیص داده میشود و تنوع نژادی که در طول سیل رودخانه Schwarza (منطقه A) و دانوب (منطقه B) در سپتامبر 2007 مشاهده شد، نشانگر پراکندگی آن از طریق نهر می باشد.
برچسب ها : مخازن گونه های لیستریا در سه اقلیم زیستی , مخازن گونه های لیستریا در سه اقلیم زیستی
نوشتن دیدگاه