مبانی نظری اسیدهای چرب و باروری طیور، گیاه رزماری و فراسنجههای کیفی اسپرم و باروری خروس ها
دسته: علوم انسانی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 138 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 41
مبانی نظری اسیدهای چرب و باروری طیور، گیاه رزماری و فراسنجههای کیفی اسپرم و باروری خروس ها
قیمت فایل فقط 27,000 تومان
مبانی نظری اسیدهای چرب و باروری طیور، گیاه رزماری و فراسنجههای کیفی اسپرم و باروری خروس ها
توضیحات: 41صفحه فارسی (word) با منابع کامل
تحقیق آماده با رفرنس دهی کامل فارسی و انگلیسی و پانویس ها مناسب برای پروپوزال و پایان نامه
خلاصه ای از کار:
مدیریت خروس ها در گله مادر
وظیفه خروس، تولید اسپرم و تلقیح مرغ است. اسپرم سازی از زمان بلوغ جنسی آغاز میشود. پس از آن، وزن بیضه ها افزایش می یابد، به گونهای که در خروس های بزرگسال وزن بیضه ها به 10 برابر می رسد. دامنه پراکنش برای حجم منی خروس 08/0 تا 9/0 سیسی و برای غلظت اسپرم در منی، 5/3 تا 8 بیلیون گزارش شده است (اتچز[1]، 1380).
رشد اولین ویژگی مورد نظر در گلههای گوشتی بوده و انتخاب ژنتیکی نیز در درجه اول بر همین اساس صورت میگیرد که نتیجه آن با بروز بلوغ جنسی زودرس ولی با عدم رشد کافی غدد جنسی در گلههای مادر توأم شده است. بعبارت دیگر، بروز بلوغ جنسی در گلههای تولیدی گوشتی امروزی به معنای رشد کامل غدد جنسی نیز نمیباشد. برای حل این مشکل، علاوه بر برنامه روشنایی مناسب، حرارت و تهویه سالن نیز که نقش اساسی دارند طوری باید تنظیم شوند تا گله همزمان با رسیدن به بلوغ جنسی، غدد جنسی آن نیز رشد کامل کرده باشد (محمودزاده، 1380).
.........................
عوامل موثر مربوط به باروری خروس در پرورش گله مادر
1- نور: غده هیپوفیز بر اثر نور و روشنایی تحریک شده، هورمون لازم (تستوسترون) را ترشح و قدرت تولید اسپرم را در خروس افزایش داده و در نهایت باعث افزایش قدرت باروری در خروس میگردد. طبق آزمایشهای انجام شده برای تغذیه بهتر و تولید بیشتر در گلههای مادر در شبانه روز احتیاج به 15 تا 16 ساعت روشنایی میباشد. (اتچز، 1380).
………………..
ویژگی های تولید مثلی پرندگان
طیور پرورشی (مرغ، بوقلمون، مرغ گینه ای، اردک پکین و مسکوی، غاز و بلدرچین) گونه هایی تخم گذار هستند. پرندگان با سایر گونه های تخم گذار، همانند ماهی ها، تفاوت دارند چرا که لقاح داخلی در آنها انجام می شود. علاوه بر این، آنها خونگرم بوده و بیضه ها در داخل محوطه شکمی قرار دارند. بنابراین، فرآیند باروری و لقاح نزدیک به دمای بدن رخ می دهد که حدود 41 تا 43 درجه سانتی گراد است. این دما بالاتر از مقادیری است که برای بسیاری از موجودات خونگرم پیشنهاد شده است. فرآیند اسپرماتوژنسیز فرایندی سریع است (2 روز در خروس) که با یک زمان کوتاه بلوغ گامت در لولۀ دفران (1 تا 3 روز در خروس) قبل از انزال تکمیل شده و آمادة ورود به دستگاه تناسلی ماده به صورت جفتگیری طبیعی یا تلقیح مصنوعی می باشد. مرفولوژی اسپرم انزال شده پرندگان به این صورت است که در قسمت سر سیلندری نازک با قطر حداکثر mμ 5/1 داشته و بخش میانی حدود mμ 5/1 طول دارد که شامل یک تاژک بسیار بلند است (mμ 90). اسپرم پرندگان تمام بخشهای تعریف شده گامت نر را در خود دارد که شامل آکروزوم، هسته و قطعه میانی با 20- 30 میتوکندری است.
نظرات کاربران:
I'm gone to inform my little brother, that he should also go to see this weblog on regular basis to take updated from most
recent gossip.
نوشتن دیدگاه