اشنایی با خاک این فایل در قالب پاورپوینت است و می تواند برای اشنایی دانش اموزان با خاک ارایه شود. خرید و دانلود محصول 1396/03/16 ------------------------- اشنایی , با ------------------------- لینک محصول HTTP://ARCHKALA.ZEPO.IR/POST...
بیشتر بخوانید...گزارش کارآموزی کامپیوتر - در 80 صفحه-DOCX این فایل در مورد گزارش کارآموزی کامپیوتر در 80 صفحه در قالب ورد و قابل ویرایش می باشد.شاید در میان این همه مطلب و مقاله تخصصی، بحث در باره اینکه «کامپیوتر چیست؟» کمی عجیب و غیر معمول به نظر بیاید، ولی به نظر می رسد ارائه یک تعریف جامع و کامل از کامپیوتر...
بیشتر بخوانید...پاورپوینت ارائه سرطان شناسی پزشکی [پاورپوینت ارائه سرطان شناسی پزشکی] بیماری سرطان مجموعه ای پیچیده از بیماری هاست و تبدیل یک سلول طبیعی به یک سلول سرطانی فرایندی پیچیده و چند مرحله ای است سرطان یک بیماری ناشی از تظاهر و تجلی غیر طبیعی ژن می باشد سرطان چالش پیش رو و همیشگی ما در برابر سالم زیستن...
بیشتر بخوانید...پاورپوینت ژن درمانی از پزشکی سنتی تا پزشکی نوین [پاورپوینت ژن درمانی از پزشکی سنتی تا پزشکی نوین] ژن درمانی انسانی مروری مختصر بر انقلاب و تکامل ژنتیک جیمز واتسون گفته است ما فکر می کردیم تقدیرمان در ستاره هاست ؛ اما الان می دانیم که به احتمال خیلی بالا ، تقدیر ما در ژن هایمان است ژن ها واحد های...
بیشتر بخوانید...استرس و فشار عصبی محل کار بیماری جدی قرن 21 [استرس و فشار عصبی محل کار بیماری جدی قرن 21] در دهه های اخیر موضوع استرس و فشار عصبی و آثار آن در سازمانها مورد توجه بسیار واقع گردیده است؛ اگرچه در علم پزشکی مسئله فشار عصبی و علل و عوارض آن مدتهاست مورد بررسی و تحقیق قرار دارد، اما باب این بحث در رف...
بیشتر بخوانید...دانلود مقاله استاندارد روش اندازهگیری اوره و ازت آمونیاکی در خوراک دام و طیور [دانلود مقاله استاندارد روش اندازهگیری اوره و ازت آمونیاکی در خوراک دام و طیور] هدف از تدوین این استاندارد تعیین روشهای اندازهگیری اوره و ازت آمونیاکی در خوراک دام و طیور میباشد اسپکتروفتومتر توضیحات...
بیشتر بخوانید...دانلود مقاله آنفلوانزای مرغی [دانلود مقاله آنفلوانزای مرغی] به گزارش سازمان جهانی بهداشت، همه گیری آنفلوانزا سه یا چهار بار در هر 10سال اتفاق می افتد و همه گیری بعدی آن غیرقابل اجتناب بوده و احتمالاً در آینده نزدیک اتفاق می افتد آنفلوانزای مرغی یک بیماری ویروسی بسیار مسری است و می تواند یک تهدید...
بیشتر بخوانید...دانلود مقاله آنفلونزای فوق حاد مرغی [دانلود مقاله آنفلونزای فوق حاد مرغی] آنفلوانزای طیور یکی از مهمترین بیماریهای تنفسی طیور است که عفونت های شدیدی را ایجاد کرده و خسارات اقتصادی سنگینی را به صنعت مرغداری در سرتاسر دنیا وارد نموده است این ویروس واجد 3 تیپ A B C میباشد که تیپ BC فقط در انسان و ت...
بیشتر بخوانید...دانلود مقاله انواع روشهای پرواربندی [دانلود مقاله انواع روشهای پرواربندی] روار بندی زمانی اهمیت پیدا می کند که بهران میزان گوشت مطرح می شود پروار بندی روش عملی برای بالا بردن میزان تولید گوشت کشورمی باشد زمان نامناسب کشتاریکی از دلایل مهم کاهش میزان گوشت کشور می باشد » کشتار باید زمانی صورت گیرد...
بیشتر بخوانید...اهمیت حشرات در زندگی انسان [اهمیت حشرات در زندگی انسان] حشرات از قدیمی ترین ساکنین کرة زمین بوده و بیشتر از دویست و پنجاه میلیون سال است که در روی این سیاره سکونت دارند این جانوران که به علت ساختمان حلقهای بدن و پوشش سخت و غیر قابل نفوذ خود بی شباهت به سربازان زرهپوش قدیمی نمیباشند بوسیلة فعا...
بیشتر بخوانید...دانلود مقاله بازاریابی گوشت طیور [دانلود مقاله بازاریابی گوشت طیور] در مرغداریهایی که در نزدیکی بازار فروش متمرکزند،مقرون به صرفه ان است که خود تولید کننده گوشت و تخم مرغ را مستقیماً در اختیار متقاضیان خصوصی منازل و یا مصرف کنندگان عمده (مانند رستورانها و بیمارستانها) قرار دهد توضیحات...
بیشتر بخوانید...دانلود مقاله بافت دان و عملکرد مرغ گوشتی [دانلود مقاله بافت دان و عملکرد مرغ گوشتی] جیره های طیور به سه شکل آردی ، کرامبل و پلت تولیدمی گردند در فرم آردی ، مواد اولیه غذایی جیره به شکل آسیاب شده هستند در ساخت پلت ، جیره آسیاب شده باکمک بخار آب ، داغ و مرطوب شده ، سپس با فشار از دستگاه پلت زنی عب...
بیشتر بخوانید...دانلود مقاله برنامه های واکسیناسیون گاوهای شیری و گوشتی [دانلود مقاله برنامه های واکسیناسیون گاوهای شیری و گوشتی] بیماری های مسری تولیدات سودمند گوشتی و شیری دامها را تهدید می کند واکسیناسیون یک روش بسیار مهم در کنترل و جلوگیری از این بیماری ها می باشد اما به هر حال، یک برنامه ی واکسیناسیون جانش...
بیشتر بخوانید...دانلود مقاله بروسلوز یا تب مالت [دانلود مقاله بروسلوز یا تب مالت] تب مالت بیماری واگیرداری است که عامل ابتلاء به آن یک دسته از باکتریهای بروسلا است توضیحات...
بیشتر بخوانید...بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی 1 - ویژگیها و روشهای آزمون [بنزوات سدیم مورد مصرف در صنایع غذائی 1 - ویژگیها و روشهای آزمون] پیشرفت صنایع غذائی و تولید انبوه مواد غذائی لزوم استفاده از افزودنیهای خوراکی را ایجاب نموده است استفاده از این ماده نگهدارنده فقط در آن دسته مواد غذائی و به مقادیری ...
بیشتر بخوانید...